Killar & Bröst

Jag fattar inte varför alla killar tycker att det är så himla sexigt med bröst, det går verkligen inte in i min hjärna.
Det är fett, brosk, skinn och en liten vårta. VAD ÄR DET SEXIGA?!?! visst att det kan va kvinnligt men icke nåt mer, så killar borde inte tycka att det är så himla sexigt och tillmed få stånd!
Bara en liten fundering!

 

Jag är sjukt sugen!

Det va ett tag sen vi skrev ibloggen men det kommer mer i kväll eller i morgon, får att beräta om kvällens bravader. För ikväll ska vi ut igen. (såklart) Och jag är hur sugen som helst. Loppan ligger hemma och sover eller tvättar tror jag. Hon väckte mig i morse och nu när jag är vaken så sover hon. Typiskt ! Men men. Jag vill typ gå ut nu. Jag ska på stan för att kolla in utbudet på kläder. Vet inte rikitgt vad jag ska ha. Ska jag va glitterkvinnan i kväll eller ska det va lite mer dämpat med något svart (som alla har hela vintern). Jag får se. Nu är det snart dags för duschen och allt som behövs göras för att man ska va fräsch i kväll! HAHA! Jag är sugen , sugen , sugen! (Loppan med)

Idag är det dags igen!

Jag är så himla laddad. Partyskivan ligger redan och spelar i min stereo. Kåtfia är just nu och tar foton. Hennes kompis vann någon modelltävling eller ngt så kåtfia skulle få va med och ta kort. Kul kul! Själv sitter jag hemma och pluggar. känns segt men men. Så är det när man ska utbilda sig. Men som sagt i kväll ska vi ut och det kommer bli fett kul! Jag är laddad. Jag hoppas att jag får slaffsa och götta mig hela natten. HAHA!

Imorgon kommer en uppdatering om hur vår kväll var!
Puss på er alla kära läsare.


För vi lever fredag hela mån´an...

Nu är jag lite lagom små full, ganska skön känsla. Annars har dagen varit ganska bra. Jag och min vän har vatt lite på stan, hittade såklart massor med fint bara för att vi inte har några pengar.
TYPISKT!


...5 sanbba frågor...

Det  kan dyka upp allting på våra frågor men standarden brukar vara
Namn?
Favoritställning?
Stygg eller Snäll?
Snabbis eller långt sex?
Sex i sängen eller annan plats?

Frågorna brukar på nåt sätt få igång även den segaste killen. Va sägs om att våra läsare svarar på frågorna?
..i komentarsrutan. :)

Fem snabba.

Fem snabba frågor är vår nya grej att köra på folk. (killar). De verkar ju fastna för det, så vi fortsätter med det tycker jag!!

Kvällen igår = i ett badkarl

Igår blev det lite mycket för min vän. Men det va nice ändå, jag va lite lagom full kansek lite för ofull för det va en sjukt sexig kille där som jag bara vill ha en massa sex med! Men nej jag får ist ta hand om min vän, men va gör man inte för nån man tycker om. Hon somnade på golvet o jag sitter som en litet djur i badkarlet och smsar med hennes ragg !
Och simone om du läser det här så var vi på samma förfest som psyket! Ganska läskigt.

Vinet tog över.

Igår tänkte jag och min kompanjon gå ut. Först va vi hos henne, sen gick vi till en kompis och sen skulle vi gå ut. Men längre än till vår kompis kom vi inte, Det blev helt enkelt för många klunkar vin. För min del. Men vi är påt nästa helg!

Min vän är kåt, hur ska det sluta?

Nu sitter vi på msn o pratar. Vi har kommit fram till att båda är kåta haha, nästan så kåta så vi skulle kunna kolla på porr. Men jag tycker himla synd om skruttan som flyttat idag så hennes mamma o pappa kommer bo med henne i hennes1a till på söndag. Kul för henne!


Nedräkningen kan börja!

Ho Ho i stugan!
Nu kan jag säga att min vän har flyttat ungefär 50 mil ifrån mig, känns lite lungt men hon har radan hittat en sexbutik "in i grottan" så jag behöver nog inte oroa mig i onödan! Hon får det bra, men nedräkningen för min del har börjat för hon kommer hem redan nästa helg! Yes Yes och helgen efter det ska jag åka till henne så det ska bli kul.
Sen ska har jga ju börjat räkna ner till kommande dejt, vinkväll, sexkväll vad man nu ska kalla det för , men det kommer säkert bli fett med nice!

Over ´n out!

+ att hon sover hos mig

Inte nog med att hon precis fått lite hejdå sex NEJ utan efter en timme hos honom kommer hon o kryper ner i min säng (andra sidan staden). Det gäller ju att va nöjd o nyknullad!

Lite allt möjligt.

Jag vill äta god mat.
Jag vill prata om sex och hett skvaller.
Ha lite sex skulle gå bra det med.
Jag hade lite hejdå sex med min kompis i helgen, men det räcker väl inte...
Haha nu låter jag som kåtatjejen. Men ehh jag är bara normal.

Opa Opa

världens segaste dag tror jag. Har verkligen ingenting att göra, kollar tillomed på grammisgalan o när jag börjar kolla på galor av olika sorter då har jag tråkigt. Skar mig förövrigt på en osthyvel igår på jobbet, gör så jäkla ont, det blev super djupt och rakt i nagelbandet. Men va gör det om 100 år tänkte jag och jobbade vidare.
Annars inget nytt som hänt typ, skruttan flyttar snart :S men jag kommer o hälsar på o då säger jag SE UPP för vi ska ut o dansa!

Det blir alltid lika roligt.

Det blir alltid lika roligt när jag och min kompanjon går ut. Det är säkert flera personer som undrar varför vi dansar som vi gör eller så. Men det gäller ju att ha kul. Orka stå och bara se perfekt ut som andra tjejer gör. Men som sagt det va nån spärr som lossnade i våra huvuden när vi va ute för någon månad sedan. Sen dess så har vi haft så himla kul och verkligen inte brytt oss om vad folk tycker. Varför ska man tänka på vad andra tycker om en? Det viktigaste är att man har roligt. Och i går träffade vi trevligt folk och snygga killar. Jag kan inte säga mycket annant än att jag är nöjd med kvällen!

Ändrade planer

Skulle bara säga att det är ändrade planer på min dejt. Han kommer 31/1 ist. Han kom på att han hade match på lördagen så det skulle bli så himla sent. Då kände jag att där får det va nog för då kan jag lika gärna ligga naken o vänta på att han ska komma o skippa vinförspelet!
Men ingen sorg för det för ikväll är det PARTY!

lugna kväll

Nu är middagen över så jag är mätt och lycklig! Det va himla gott, bjöds på både varm och efterrätt.
Fick även sms av mitt ragg o han ville komma hit nästa lördag, vi har aldrig setts förr utan har börjat prata med varandra på internet. Men gud jag blev nervös när han frågade så undra hur nervös jag kommer vara när han ringer på !?
Uch men det lär gå över om vi går loss på en vinflaska, undra hur det kommer gå. Han har sagt att han är klumpig, känns ju tryggt liksom....NOT haha.
Undra om det blir jätte stel för att han är blyg eller om det går jätte bra. Han kommer vad som än händer att sova här eftersom han bor i en annan stad. Tänk om det blir så stelt så jag får bädda på soffan! Men nåt får man väl hoppas på att man får...kankse kommer smaskiga detaljer på söndagen!


Sprallig!

Jag känner mig jättesprallig.  Har sån lust att driva med min och äppeltjejens (min kompanjon drack äppeljuice samtdigt som hon åt ett äpple häromdagen) kompis. Ingen av oss trodde att denna kille var så blåst som han är. Ganska kul för det får mig bara att vilja skojja lite med honom. Hoppas han är med oss imorgon när vi ska gå ut. Sen vill jag ha en man. Typ nu gärna! Ne nu ska jag laga mat. Det är jag som bjuder i kväll så då måste det bli bra. Dukning, matlagning och bra värdinna. Kvällens uppgift!

På söndag kommer vi skriva om vår utgång som kommer äga rum på lördagskvällen. Jag är laddad!

Avskedsmiddag!

Idag är den stora dagen framme och det är dags för en avskedsmiddag för skrutt. Det är en vecka kvar men jag är ju inte den som tycker att det är sorligt utan jag kommer hälsa på direkt.
I morrn blir det utgång, efter den kan jag nästa lova lite härliga texter om vad som hänt, vem vet kanske en bild med!

Skulle fly till Afrika – för att gifta sig

oj oj oj vad det händer grejer runt om i världen. Nu precis skickade skruttan en länk till denna artikel om två barn, 5 & 6 år gamla som skulle fly till afrika för att gifta sig. Gulligt? Sinnessjukt? Galet? Jag vet inte vad jag ska tycka. En snutt av artikeln:

"Mika och Anna-Bell ville fly till Afrika och gifta sig -
men stoppades på tågstationen i Hannover.

Problemet?

De är sex respektive fem år gamla.

Mika, 6, och hans femåriga "flickvän" Anna-Bells flyktförsök har nu blivit nyhetsstoff i tyska och europeiska medier.

Anna-Bell, Mika, och hans syster Anna-Lena, 7, - som skulle följa med som bröllopsvittne - satte sin djärva plan i verket på nyårsafton.

Flydde - i gryningen

I gryningen lämnade de sina hem medan föräldrarna av allt att döma låg och sov.

Destinationen: Afrika - där Mika och Anna-Bell skulle gifta sig.

Sina väskor hade de packat med solglasögon, leksaker och kläder för ett varmare klimat.

Tillsammans gick de en kilometer till spårvagnsstationen, åkte till stationen i Hanover i Tyskland, och kom till tåget som skulle ta dem till flygplatsen.

Men där stoppades de efter att en misstänksam säkerhetsvakt larmat polisen.

- Det som slog oss var att småttingarna var helt ensamma och att de hade mycket badgrejer med sig, säger polistalesmannen Holger Jureczko enligt The Guardian.

Anna-Bell, 5, kommenterade flyktförsöket i den tyska tv-kanalen RTL på följande sätt:

- Vi ville gifta oss så vi tänkte bara: "nu åker vi dit".

Mika, 6, säger:

- Vi ville ta tåget till flygplatsen, sen skulle vi ta ett plan och när vi kommit fram skulle vi packa upp sommargrejerna och sen skulle vi promenera lite i solen. "

Jag vet inte vad det värsta är, att de skulle göra slag i saken själva o verkligen åka till Afrika, kommer man ens på den tanken när man är 5 & 6 år? Eller är det att de tillomed planerat resan och tog med ett vittne? Tur var väl iaf att de blev stoppade, tänk om de hade åkt till Afrika! Vad skulle hänt där? Skulle de gift sig? Men på nåt sätt tycker jag ändå att det är en så himla gullig idé, tänk att de är så himla kära i varandra redan i den åldern, jag menar de killar som jag hade när jag va 5 år, dels hade man typ 20 stycken samtidigt och hur kär var man i dem?
Tycka vad man tycka vill men det viktiga är att de är kära, låt ungarna åka till afrika för fan! :)

 Där har vi ungarna, som tur är är utrustade med reflexer :p. Ganska söta ändå!

Uppdatering

Idag är den stora dagen för våran design på bloggen. Bara så ni vet så kommer det kanske se lite fult ut ett tag men det är mest för att vi testar oss fram lite.
:)

Hungrig, arg & kåt

Jag är så himla hungrig, borde äta
Jag är så himla arg för att glocalnet har tagor alla mina pengar på mitt kontantkort
Kåt är jag mest hela tiden.

Varför missar jag hela tiden?

Idag när jag och popqorn gick på stan så såg vi ingen snygg kille. Brukar ju kolla efter det när vi är ute på äventyr. HAHA! Ne men iaf, vi gick runt lite men såg ingen speciellt. Jag va tvingen att gå tidigare för jag skulle iväg och vem dyker upp då, jo råttan! Varför fick inte jag se råttan? Min alldelles egna dansråtta. FAN! Han är het (ganska) och jag ska ha honom! .slut


Sjukdomen som aldrig försvinner

Jag är så himla sjuk nu, öroninflammation & förkyld. Ändå tog jag mig till jobbet idag men tror jag tog mer rast än jag jobbade, bra gjort.
Så nu ska jag bara vara hemma i 2 hela dagar så jag snart blir frisk.
var precis inne o läste på kalsonglinus, stackars honom som inte fick sig nåt ikväll. Men tänk på mig liksom.
Jag vill hitta en rejäl man som kan hålla om mig hela tiden, så ska jag kunna väcka honom när jag vill ha sex, han ska va bra på att hångla och ah en mysig kille vill jag ha, vem blir mitt nästa offer? :)

6/1-09

Nu ni gott folk flyttar snart min vän, älskare, bloggskrivare, skrutt kärt barn har många namn som jag brukar säga.
Men jag är ju inte den som gråter över lite spilld mjölk utan det är ju jätte kul för henne att få flytta hemifrån o jag kommer att hälsa på hela tiden!
Men den här dagen har bestått av jobb men det va fett för det är 100% ob idag, YES. annars hände inte så mycket kul förutom att det kom in en kille o handlade handdukar som skrutten tycker är skit snygg som vi förövrigt träffade ute för nån helg sen. Jag gömde mig haha.
Lite tråkigt som hänt är ju att jag måste ta bort min peircing, börjar näsan gråta när jag tänker på det men sånt är livet!

Men nu ska jag äta kebab

see yah!

Kan man se hur folk är i...

...sängen? Något som jag och min kompanjon brukar pratar om när vi ser killar är hur de kan tänkas vara i sängen. Om en kille är väldigt blyg och håller sig i bakgrunden när man umgås i grupp är han då blyg i sängen med eller vänder det där och han är hur vild som helst? Eller är det utåtgående killen väldigt bra i sängen eller är det han som blir blyg när det tillslut ska blir full fräs på sängkankten? Vad tror ni? Jag tror att även de lugnaste fiskarna döljer något. Haha!

Nytt år, nya möjligheter, nya händelser.

Det nya året startade väldigt bra. Nyårsafton började med en middag hemma hos piff med puff och två andra vänner. (på en vecka har flera personer kallat oss för piff och puff, undrar varför...?! Men iaf efter middagen blev det utgång. Vi träffade våra nyfunna vänner. Det blev många bilder och skratt. Det fanns en kille som var äckligast av de äckligaste. Han stod bara och små log och kollde med sina psykögon. Vi fick ett kort på honom men undrar om det verkligen är rätt att lägga ut honom här, han kankse börjar stalka oss då. Efter några dagars vila så ska vi nog på flaskan idag med. Nej, vi är inte beroende bara vanliga ungdomar som vill umgås och tycker om att dricka lite.

Undrar vad detta år kommer att bjuda på...
Det som är bestämt är att vi ska till fjällen, utomlands och så kanske det blir en konsert eller två. Vi är öppna för förslag på det mesta. Om det händer något roligt så ring oss. Haha!


RSS 2.0